|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Mickey & Minnie voor het eerst verschenen in Disney100 outfits in Disneyland Paris

Nog tot eind september viert Disneyland Paris de 30th Anniversary Grand Finale, maar er staat alweer een nieuwe viering klaar binnenkort want op 16 oktober 2023 viert The Walt Disney Company zijn 100ste verjaardag.

Mickey en Minnie verschenen voor het eerst in hun nieuwe Disney 100 “Platinum Outfits” tijdens het D23 2022 in Anaheim, maar nu is het duo recent ook gespot in Disneyland Paris tijdens opnames voor een Franse televisiezender. De opnames vonden plaats in Fantasyland voor “Le Meilleur Pâtissier” (televisiezender M6), achteraf verschenen Mickey en Minnie nog tussen de Wishing Well en The Royal Caste Stage.

Startschot Disney100 in Disneyland Paris op 16 oktober 2023:

Voortbouwend op de 30e verjaardag van Disneyland Paris, zal Disney haar 100e verjaardag ook tot leven doen komen in het resort. Om de 100e verjaardag op 16 oktober 2023 te vieren, zullen gasten worden getrakteerd op een one-of-a-kind entertainment programma, Characters optredens en exclusieve Disney activiteiten gedurende de hele dag. Na 16 oktober zullen speciale, nooit eerder vertoonde exclusieve activiteiten ook plaatsvinden in Disneyland Paris als onderdeel van de Disney100 vieringen. (Persmededeling Disney Benelux)


PixieDust.bePixieDust.beTranslate website