|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Aanbiedingen Disney Cruise Line voor NOORD-AMERIKA





Kom aan boord voor een Disney Cruise Line cruise in de magische wereld van Disney, met restaurants, service en entertainment op topniveau! Geniet van de beste Disney-shows aan boord en leer alle Disney-figuren kennen. Van spectaculaire shows tot feestjes op het dak. Dit is je kans om alle bijzondere bestemmingen die in je bucketlist staan, te bewonderen. Op een cruise met Disney Cruise Line zul jij je (en de kids) zich geen enkel moment vervelen.

  • Feesten op het dek met vuurwerk op zee
  • Geweldig entertainment voor het hele gezin, zoals originele Disney musicals
  • Gratis en onbeperkt frisdrank, thee, koffie en ijs verkrijgbaar op het dek



Caribbean Cruises

Ervaar een unieke mix van culturen, ansichtkaartwaardige stranden en gastvrij weer in de Caraïben, en geniet van je vrije tijd op Castaway Cay, het privéeiland van Disney in de Bahama’s. Dagen op zee aan boord van uw magnifieke Disney-oceaanstomer zijn een genot op zich: duik in leuke dagelijkse activiteiten, live-entertainment, personage-ervaringen en themadiners die alleen Disney kan bedenken!




Bahamas Cruises

Of u nu een lang weekend of een week op vakantie wilt, de Bahama’s brengen adembenemende tropische schoonheid binnen handbereik. Met cruises variërend van 3 tot 8 nachten kunt u het historische Nassau en Disney Castaway Cay ervaren – Disney’s eigen stukje paradijs op de Bahama’s. Bovendien ligt Port Canaveral op slechts een uur rijden van Walt Disney World Resort!


PixieDust.be


LAAGSTEPRIJSGARANTIE !

Onze officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line zorgt voor de LAAGSTEPRIJSGARANTIE, GEEN boekingskosten en een UITSTEKENDE klantenservice. De Cruise-specialisten zorgen voor alles zodat U zich geen zorgen hoeft te maken en ook altijd bij hen terecht kan voor vragen.

Enkele prijsvoorbeelden ! Klik hier voor de huidige prijzen >


PixieDust.be


v.a. € 810

PixieDust.be


v.a. € 1438

PixieDust.be


v.a. € 1080

PixieDust.be


v.a. € 2331

PixieDust.be


Nog meer Disney Cruise Line bestemmingen in de USA

Behalve de Carribbean Cruises en de Bahamas zijn er nog heel wat andere bestemmingen dat je kan kiezen zoals: Bermuda, Alaska & Canada.


PixieDust.be



PixieDust.be



PixieDust.be



PixieDust.be


Vraag GRATIS prijsofferte

PixieDust.be werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line waar zowel gasten uit België als uit Nederland hun cruise kunnen boeken.
Maar hoeveel kost zo’n cruise nu precies? Geen nood je kan gratis advies vragen of een vrijblijvende prijsofferte bij de Disney expert krijgen aangepast aan jouw voorkeuren.


PixieDust.be


Specialty Cruises

Begeef je op onvergetelijke thematische reizen die meeslepend, feestelijk en leuk zijn voor het hele gezin – een epische Pixar Day at Sea, Marvel Day at Sea, Halloween on the High Seas en Very Merrytime Cruises.


PixieDust.be


Ontdek ook andere Disney Cruise Line bestemmingen:






Translate website