SPIDER-MAN W.E.B. ADVENTURE

WALT DISNEY STUDIOS PARK

Spider-Man heeft je hulp nodig

Ben je klaar om je superkrachten te laten zien? Stap aan boord van een W.E.B. Slinger-voertuig en help Spider-Man om de op hol geslagen Spider-Bots van Peter Parker te verslaan. Schiet je eigen webben af om de bots te vangen voordat ze de hele Campus afbreken.

Deze interactieve attractie is geschikt voor alle leeftijden en biedt urenlang plezier voor fans van Spider-Man. Dus wat wacht je nog op? Stap aan boord van je W.E.B. Slinger-voertuig en ga op avontuur!

VIDEO

Jij moet helpen om de Spider-Bots te vangen 

De Worldwide Engineering Brigade (W.E.B.) is een plek waar de slimste uitvinders ter wereld samenkomen om nieuwe technologieën te ontwikkelen voor de rekruten. Vandaag demonstreert W.E.B.-ingenieur Peter Parker zijn nieuwste uitvinding: de Spider-Bots. De Spider-Bots zijn kleine, zelfrijdende robots die kunnen worden gebruikt voor allerlei taken, zoals het schoonmaken van gebouwen, het leveren van pakketten en het helpen van mensen in nood.

Tijdens de demonstratie gaat er iets mis en beginnen de Spider-Bots zich plotseling in snel tempo te vermenigvuldigen. De bots worden al snel een bedreiging voor de Campus, en Peter roept Spider-Man te hulp.

Jij bent degene die Spider-Man kan helpen! Stap aan boord van een W.E.B. Slinger-voertuig en schiet je eigen webben af om de bots te vangen.


PixieDust.be
Spider-Man W.E.B. Adventure

Avontuur voor jong en oud

Attracties voor jong en oud zijn een geweldige manier om gezinnen samen te brengen en plezier te hebben.

Tips & mogelijkheden

“Know before you go!”

Avengers Campus is een themagebied in Disneyland Paris dat op 20 juli 2022 werd geopend. Het gebied is gebaseerd op de Marvel Cinematic Universe-franchise en is een plek waar gasten kunnen samenwerken met de Avengers om de wereld te redden.


PixieDust.be
Spider-Man W.E.B. Adventure
Premier Acces

Disney Premier Access is een betaalde service waarmee je sneller toegang krijgt tot populaire attracties. Het is beschikbaar voor alle gasten met een geldig toegangsticket.


PixieDust.be
Spider-Man W.E.B. Adventure
Single Rider

Add a brief description to your card.


PixieDust.be
Spider-Man W.E.B. Adventure
Disney PhotoPass

Met de Disney PhotoPass kan je bij bepaalde attracties een on-ride foto verkrijgen. Spider-Man W.E.B. Adventure heeft geeft deze optie niet.


PixieDust.be
Spider-Man W.E.B. Adventure
WEB Power Band

Een WEB Power Band is een interactief accessoire dat je kunt gebruiken om Spider-Man W.E.B. Adventure te beleven in Avengers Campus in Disneyland Paris. De WEB Power Band is een polsband met een ingebouwde projector die webben projecteert. Je kunt de WEB Power Band gebruiken om Spider-Bots te vangen en te verslaan tijdens de attractie.


PixieDust.be
AVENGERS CAMPUS
Je verblijf helemaal in Marvel stijl?

Combineer je bezoek aan Avengers Campus met een verblijf in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel


PixieDust.be
DISNEYLAND PARIS VERBLIJVEN
Kom en ontdek het zelf !

Bekijk de handige prijskalender voor de beste prijs en beschikbaarheid in de Disney Hotels. TIP: Hoe vroeger je boekt, hoe lager de prijs… wacht dus niet en boek vandaag.


PixieDust.be

Avengers Campus

Naast deze attractie zijn er ook shows en activiteiten en kun je ook ontmoetingen hebben met je favoriete Marvel Comics-superhelden, zoals Spider-Man, Iron Man en Captain America.

Avengers Campus is een geweldige plek voor Marvel Comics-fans van alle leeftijden. Er is voor iedereen wat te beleven, van spannende attracties tot interactieve shows en activiteiten.


PixieDust.be

Wachttijd


PixieDust.be
’s Morgens
Tijdens de dag
’s Avonds

Algemene wachttijd

Een lage score betekend dat de attractie een lage wachttijd heeft. Attracties met een hoge score hebben meestal een langere wachttijd.

4

Overzicht


PixieDust.be
Thematisatie
Must-do
Herhalingswaarde
Design wachtrij
Intensiviteit

Samenvatting score

Deze attractie mag je zeker niet missen en is zeer populair. De attractie is uniek voor Europa, maar is een kopie van de attractie in Disneyland Californië. De attractie is nieuw sinds 2022

3.8

Translate website