|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris gaat een Kerst Annual Pass Party organiseren

Op de sociale media kanalen van “Disneyland Pass by Disneyland Paris” is er aangekondigd dat er op 30 november 2023 een nieuwe Annual Pass Party zal plaatsvinden die volledig in teken zal staan van Kerst. Het evenement zal deze keer plaatsvinden op een donderdagavond en niet op vrijdag. Belle en Beast (Beauty And The Beast) staan op de affiche als hint. Dit kan betekenen dat deze personages van de partij zullen zijn deze dit evenement.

Er bestaat een volledige kerstfilm van Beauty and the Beast en waarschijnlijk gaan ze daaruit hun inspiratie halen voor het entertainment. Ze hebben dit trouwens al eerder gedaan, toen er achteraan in Fantasyland tijdens het Kerstseizoen een klein kerstmarktje werd geplaatst die inspiratie vond bij het dorp van Belle. Ook toen was er een muzikaal optreden met Belle, dansers en muziek uit die kerstfilm.


PixieDust.be


Programma & Ticketverkoop:

Het Disneyland Park schittert met duizenden lichtjes en wordt voor slechts één nacht een besneeuwd koninkrijk! Wees klaar om het meest magische seizoen van het jaar te vieren met de terugkeer van iconische kerstshows en nieuwe.

 • 5 exclusieve shows:
 • Enchanted Christmas Opening Ceremony: de festiviteiten beginnen met muziek onder een besneeuwde hemel!
  • 21:15 (Central Plaza)
 • Beauty and the Beast: Tale as old as time herbeleef de beroemdste scènes uit dit magische verhaal.
  • 23:00 – 00:15 (Central Plaza)
 • Mickey’s Dazzling Christmas Parade on stage!: laat je meevoeren in een wervelwind van licht en muziek: De niet te missen kerstparade is terug… op het podium!
  • 21:45 – 22:45 – 0:30 – 1:30 (Videopolis)
 • Mickey’s Winter Wonderland: Magical Memories: Mickey en zijn vrienden nodigen je uit om samen met hen te genieten van het meest magische seizoen van het jaar!
  • 22:00 – 23:30 – 01:00 (Castle Stage)
 • The Enchanted Christmas Bal: prestigieuze gasten sluiten zich aan bij het feest voor een magische finale op Central Plaza.
  • 02:00 (Central Plaza)

Feestelijke ontmoetingen: vier Kerstmis vroeg met meer dan 50 Disney personages! Overal in het Disneyland Park wachten je Disney-vrienden op je en sommigen van hen hebben zelfs de reis speciaal voor het feest gemaakt!

Draag je beste feestoutfit: kostuums zijn toegestaan en worden zelfs aangemoedigd voor dit evenement!

Verleng uw avond door vanaf 18.00 uur toegang te krijgen tot Disneyland Park: attracties zijn toegankelijk en restaurants zijn open vóór aanvang van het feest.

Exclusief speciaal evenement voor leden van de Annual Pass/Disneyland Pass, in het Disneyland Park op 30 november 2023, van 21.15 uur tot 02.00 uur. Toegang tot het park vanaf 18.00 uur.

De verkoop start op maandag 6 november om 11.00 uur. Online boekingen uitsluitend via de volgende link. Er zal een virtueel wachtrijsysteem worden opgezet.

https://www.booktickets.disneylandparis.com/tnsa64/live/shop/1/SUB_SHOP_SOIREE_PA/index.php?language=fr&code=FR

Eenmalige prijs van € 55,- per persoon.

Evenement exclusief voor leden van de Annual Pass (Discovery, Magic Flex, Magic Plus, Infinity) en Disneyland Pass (Bronze, Silver, Gold). Om Kerstmis met familie en vrienden te vieren, heeft ieder Jaarpaslid bovendien de mogelijkheid om kaartjes voor maximaal 2 extra kaartjes te kopen voor mensen zonder jaarpas.

BELANGRIJK: E-tickets zijn op naam. Niet-restitueerbaar, niet-inwisselbaar, niet-overdraagbaar ticket aan een derde partij. De naam vermeld op het e-ticket moet overeenkomen met die op de Jaarpas. Begeleidende personen moeten met het Jaarpaslid aanwezig zijn bij de ingang van het Disneyland Park. Tickets met korting (-25%) voor personen met beperkte mobiliteit (en voor maximaal 1 begeleider) zijn op de dag van het evenement verkrijgbaar bij de ingang van het Park, op vertoon van de gebruikelijke documenten. Het is niet nodig om deze tickets vooraf te reserveren. Als het Jaarpaslid met beperkte mobiliteit met een tweede begeleider wil komen, moet hij dit extra ticket tegen het openbare tarief van € 55,- alleen online kopen, afhankelijk van beschikbaarheid. Houd er rekening mee dat het aantal tickets beperkt is.

**Volg de gebruikelijke regels met betrekking tot het kostuumbeleid in het Disneyland Park tijdens speciale evenementen

.


Annual PassTranslate website