|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

De President van Disneyland Paris toont nieuwe beelden van het Disneyland Hotel

De President van Disneyland Paris, Natacha Rafalski, bracht onlangs een bezoek aan het Disneyland Hotel samen met Jill Estorino (Disney Parks Intl. President & Managing Director). De langverwachte heropening van het Disneyland Hotel na een grondige transformatie komt dichterbij. De werken zitten momenteel in de laatste fase en het hotel zal op 25 januari 2024 haar deuren weer openen

Rafalski bracht een bezoek aan verschillende suites in het hotel waaronder die van Sleeping Beauty, Cinderella, en Beauty And The Beast. In de suite van Beauty And The Beast poseren Natasha en Jill aan de deur richting de badkamer die gethematiseerd is naar het personage Madame Garderobe.
Ook brachten de twee een bezoek aan de “Royal Suite”, de duurste plaats om te overnachten wanneer het Disneyland Hotel opnieuw zal heropenen. De Royal Suite zal helemaal in teken staan van de glinsterende luxe van Elsa’s ijspaleis met een balkon waar je een uitkijkend uitzicht hebt over het Disneyland Park.

Verder deelde de president van Disneyland Paris ook nog foto’s vanuit de lobby waar de nieuwe kroonluchter onlangs werd toegevoegd en de hal waar de restaurants The Royal Banquet en La Table de Lumière zich bevinden. De hal is nu voorzien van een nieuw kleurschema.
Natacha en Jill sloten hun tour aan het Disneyland Hotel af met een bezoek aan The Disney Village Dome om de tentoonstelling “Disneyland Hotel: The Immersive Experience” te bekijken. De tentoonstelling geeft Cast Members een eerste blik van het hotel wanneer het op 25 januari 2023 opnieuw opengaat. Cast members kregen ook de unieke kans om als eerst op de foto te gaan met Mickey in zijn nieuwe outfit van het Royal Banquet restaurant.


PixieDust.bePixieDust.bePixieDust.be


Alle info over het Disneyland Hotel

Welkom in het vernieuwde Disneyland Hotel, in dit ultieme 5-sterrenhotel vier je koninklijke verhalen en schrijf je jouw eigen verhaal.


Translate website