Disneyland Paris virtueel bezoeken

Nood aan een bezoek aan Disneyland Paris? Wacht nog even met inpakken! Dankzij Google Street View kun je het hele park alvast van thuis ontdekken.

Stel je eens voor: je loopt door Disneyland Paris, maar er is niemand anders te zien. Geen rijen voor de attracties en geen andere bezoekers. Het is alleen jij en de magie van Disney. Dankzij Google Street View kun je het Disneyland Park & Walt Disney Studios Park virtueel verkennen, zonder toegangsticket of jaarpas. Je kunt door de straten lopen en attracties bekijken, er zijn ook heel wat Disney personages te spotten.

Je kunt zien wat Disneyland Paris te bieden heeft, van de beroemde attracties tot de winkels en restaurants. De Street View beelden van Disneyland Paris zijn gemaakt tijdens de pandemie in Juli 2021. Op de beelden zijn daarom veel afstandsmaatregelen te zien, zoals afstandstickers op de grond.

Het is helaas niet mogelijk om Disney Village, Lake Disney en de Disney Hotels te bezoeken met Google Street View


PixieDust.be

Translate website