|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Tijdelijke aanbieding Disneyland Paris tickets

Koop NU je gedateerde tickets voor Disneyland Paris voor een bezoek vanaf 6 april t/m 5 mei 2024 voor volwassenen aan kindertarief. Keuze uit 1 park of 2 parken. WACHT NIET !

Bekijk de aanbieding

Disney Hotel Santa Fe krijgt nieuwe Halloween decoratie

Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗

Sinds vorig jaar kunnen gasten van Disneyland Paris genieten van extra Halloween decoraties in de Disney hotels, waaronder in Disney Hotel Santa Fe waar ze dit jaar nog een speciaal extra decoratief element hebben toegevoegd.

Disneyland Paris heeft een kopie van een iconisch Cars-decoratief element geplaatst bij Disney Hotel Santa Fe. Het autootje, dat ook te vinden is aan de ingang van Cars Land in Disney California Adventure, is omheind om te voorkomen dat gasten er schade aan toebrengen.

Ook in de andere Disney hotels zijn de halloween decoraties teruggekeerd, de meeste decoraties bleven ongewijzigd in de andere hotels. In Disney Hotel New York – The Art Of Marvel kreeg de pompoen met Spider-Man een kleine update, in Disney Hotel Cheyenne is de locatie van de pompoen aangepast en in Disney Sequoia Lodge is er een kleine tuin aangebracht vol pompoenen

PixieDust.bePixieDust.be


Disneyland Paris Halloween!

Meer nieuws over het Halloween Festival in Disneyland Paris?


Translate to different languages