|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Nieuw! De levendige, magische Disney Symphony of Colors onthuld

Disney Symphony of Colors met Disney & Pixar personages

Je hebt al een voorproefje gehad van de spectaculaire drone-show die in Disneyland Paris van start gaat. Hier is een glimp van een tweede “happy harmony”: een nooit eerder vertoonde show overdag boordevol geliefde liedjes, dansen en verhalen, uitgevoerd door een groot aantal Disney- en Pixar-personages. Het is een kleurrijke nieuwe ervaring die je zeker zal opvrolijken. Disney Symphony of Colors wordt gelanceerd op 10 februari

Deze originele show – die verschillende keren zal worden opgevoerd per dag voor het Kasteel van Doornroosje – viert de geweldige animatie van Disney en Pixar door Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy en vele andere geliefde Disney- en Pixar-personages samen te brengen, zoals Timon (The Lion King), Stitch (Lilo & Stitch), Joy (Inside Out) en Mirabel (Encanto), die voor het eerst in een show in het Disneyland Park zal verschijnen.

Eerder werd al een concept art getoond van de nieuwe drone-show die begin januari zal beginnen als deel van de nieuwigheden voor 2024. Deze nieuwe drone-show zal een tribute zijn naar de Main Street Electrical Parade. Lees hier meer >


Disney Symphony of ColorsPixieDust.bePixieDust.be


Geniet van een kleurrijk 2024 !

Het feest blijft maar verder duren ook na de 30ste verjaardag met de nieuwe “Disney Symphony of Colours”. Boek vandaag je vakantie voor 2024 in Disneyland Paris en geniet van dit nieuwe seizoen.

Zoek de beste prijs >


Translate website