|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Walt’s Restaurant krijgt nieuwe pin voor Disney 100 viering in Disneyland Paris

Voor de viering van het 100 jarig bestaan van The Walt Disney Company, die aanstaande maandag 16 oktober 2023 in Disneyland Paris zal worden gevierd, werd er een nieuwe exclusieve pin gemaakt voor Walt’s An American Restaurant. Walt’s in één van de mooiste restaurants van Disneyland Paris en op één van de mooiste locaties, in het hart van Main Street USA.

Deze pin zal verkrijgbaar zijn vanaf maandag 16 oktober 2023 aan alle gasten die in het restaurant gaan eten. Als je niet gaat eten in het restaurant heb je ook geen kans op deze pin te kopen. Het is een gelimiteerde pin van 2023 stuks. De prijs werd ons nog niet medegedeeld.

Deze keer heeft de pin een extra hangertje onderaan met het Disney 100 logo met de typische paarse kleur die ze voor de Disney 100 viering gebruiken. Ook een deel van het Walt’s logo kreeg deze paarse kleur. De pins komt in een mooi doosje.


Walt's


Opvolger voor de 30ste verjaardag pin bij Walt’s

Vorige jaar voor de start van de 30ste verjaardag werd er voor de eerste keer een exclusieve pin gemaakt voor gasten van het restaurant met groot succes. Heel veel mensen kochten deze pin als aandenken aan hun bezoek aan het restaurant. Daarom komen ze nu met deze opvolger.


Translate website