Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Disneyland Paris viert 100 jaar Disney op 16 October 2023 “een dag om nooit te vergeten”A Celebration of 100 Years of Magic in Disneyland Paris on October 16, 2023

Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗

De afgelopen eeuw heeft Disney de wereld betoverd door tijdloze verhalen en onvergetelijke personages tot leven te brengen. Al deze magische momenten zouden niet hebben plaatsgevonden zonder de talloze generaties fans en families die de Disney-magie hebben omarmd en alle ongelooflijke artiesten wier visie, creatieve talenten en verbeeldingskracht een belangrijke rol hebben gespeeld bij het verwezenlijken van deze droom.

Disneyland Paris viert deze historische mijlpaal op een uitzonderlijke manier door zijn gasten te trakteren op een uniek entertainmentaanbod en exclusieve Disney-ervaringen op de dag dat Disney zijn 100 kaarsjes uitblaast. Disneyland Paris op 16 oktober 2023 zal een dag worden om nooit te vergeten.


Disneyland Paris

Wacht dus niet en koop snel je tickets voor deze speciale dag voor het park volzet is of boek een verblijf in één van de Disney Hotels !Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com