|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Asha van Wish binnenkort te ontmoeten in Disneyland Paris

De nieuwste Walt Disney Animation Studio film “Wish” komt eraan en om dit te vieren zal het hoofdpersonage van de film “Asha” binnenkort gasten ontmoeten in Disneyland Paris.

Begin deze maand maakte Asha al haar eerste verschijning ooit in Epcot (Walt Disney World) en vanaf 29 november 2023 zal ook Disneyland Paris haar verwelkomen tijdens het Kerstseizoen. Naar verwachting zal Asha voor een tijdelijke periode Olaf vervangen bij de Character Spotlight meet & greet locatie nabij de Animation Academy (Animation Celebration) in het Walt Disney Studios Park. Asha zal dagelijks gasten ontmoeten t/m 7 januari 2024.


Wish
©Disney


Disney Wish vanaf 22 november in de cinema:

Wish” van Walt Disney Animation Studios is een animatiemusicalkomedie die het publiek meevoert naar het magische koninkrijk Rosas, waar Asha een wens doet die zo krachtig is dat deze wordt beantwoord door een kosmische kracht: een balletje grenzeloze energie genaamd Star. De film is vanaf 22 november 2023 te zien in Belgische cinemas.

PixieDust.bePixieDust.beTranslate website