|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Brasserie Rosalie opent volgende maand in Disney Village

De opening van Brasserie Rosalie, het nieuwe restaurant in Disney Village, komt steeds dichterbij. Op 7 november 2023 ging het restaurant op zoek naar personeelsleden, een teken dat het project in de laatste fase zit. Brasserie Rosalie zou eind dit jaar moeten openen.

Een exacte openingsdatum in december is voorlopig nog onbekend. Ondertussen zit het project in de laatste fase en zijn ze druk bezig met het interieur toe te voegen. Het restaurant zal uitgebaat worden door Groupe Bertrand en niet door Disney zelf.

Het restaurant zou dit jaar nog moeten opengaan in december 2023 volgens Disneyland Paris. Tijdens ons laatste bezoek gingen we een kijkje nemen voor de laatste stand van zaken. We zijn benieuwd om Brasserie Rosalie te bezoeken als het eenmaal open is. Het zal het eerste onderdeel zijn van de grote renovatie van Disney Village.


Brasserie RosaliePixieDust.bePixieDust.beRestaurantsTranslate website