|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disney Stars On Parade komt terug in januari 2024

Disney Stars On Parade opnieuw te zien na het kerstseizoen

Disneyland Paris heeft bevestigd dat Disney Stars On Parade terug te zien zal zijn vanaf 8 januari 2024, eens het Kerstseizoen voorbij is. De grote Disney parade is momenteel niet te zien tijdens het Kerstseizoen, Mickey’s Dazzling Christmas Parade neemt het voorlopig over.


Disney Stars On Parade


Normaal stopt de gewone dagelijkse parade niet als er een speciaal seizoen is zoals Kerst, maar dit jaar is een uitzondering. De parade kampt al een tijd met technische problemen en veel effecten op de paradewagen die niet werken, net als een groot deel van de Peter Pan float die al bijna een volledig jaar afwezig is.Hopelijk is dit de reden waarom dat de parade 2 maanden niet te zien is, om die volledig te herstellen zodat we vanaf 8 januari 2024 opnieuw een volwaardige Disney Stars On Parade kunnen bewonderen.

De terugkomst van Disney Stars On Parade op maandag 8 januari valt samen met de start van de nieuwe drone show in het Disneyland Park.

Translate website