|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris Live News Report 13 November 2023

Hallo iedereen, we zijn opnieuw in Disneyland Paris geweest en dit zijn de updates en veranderingen die ons zijn opgevallen. Zoals altijd kan je ons ook volgen via sociale media Facebook of Twitter. Of op ons YouTube kanaal voor onze speciale Live News Report videos !

PixieDust.be


News Report VIDEO >>

PixieDust.be


Renovatie van Walt Disney Studios Park zal duren tot eind 2025:

LEES MEER>>


https://pixiedust.be/renovation-of-walt-disney-studios-park-will-last-until-the-end-of-2025/Twee restaurants gesloten in Frontierland:

Last Chance Cafe en The Lucky Nugget zijn momenteel gesloten, beide restaurants zullen opnieuw midden december 2023 heropenen.


PixieDust.beNieuwe Poster Lucky Nugget:

Er is onlangs een nieuwe poster verschenen van The Lucky Nugget onder het station van Main Street, aan het restaurant zelf hangt nog altijd de oude poster.


PixieDust.beNieuwe filmposters:

Aan de facade van Studio 1 is een nieuwe filmposter toegevoegd van de nieuwste Disney film Wish. Ook in Disney Village en Fantasia Gardens zijn er posters van Wish verschenen. Aan de zijkant is ook een kleinere poster verschenen van de Disney*Pixar film “Elio”, deze film werd onlangs met een jaar uitgesteld.

Tijdelijk geen shows in het Studio Theater:

Together: A Pixar Musical Adventure is momenteel volop bezig aan de voorbereidingen van het 2de seizoen. De Pixar show is vanaf 16 december 2023 opnieuw dagelijks te zien.

Ms. Marvel voor het eerst te ontmoeten in Avengers Campus:

LEES MEER>>


https://pixiedust.be/ms-marvel-meeting-guests-in-avengers-campus-paris/Aanpassingen ingang Autopia in Discoveryland:

Voor de ingang van Autopia staan ​​schuttingen rond de testauto om eindelijk het thema voor het nieuwe Avis partnerschap te installeren.

Blanche-Neige et les Sept Nains in Fantasyland:

Blanche-Neige et les Sept Nains in Fantasyland is momenteel gesloten voor een kort onderhoud, de attractie zal opnieuw heropenen op 18 november 2023.


PixieDust.beRenovatie Sir Mickey’s:

Net als de gebouwen van Auberge de Cendrillon wordt ook het gebouw van Sir Mickey’s in het Disneyland Park gerenoveerd. De winkel blijft tijdens de werkzaamheden geopend.


PixieDust.beRenovatie van trap:

Renovatie van de trap naar dit kleine terras buiten Au Chalet de la Marionnette in Fantasyland.


PixieDust.beGasten kunnen opnieuw de kerker onder het Kasteel van Doornroosje trotseren:

LEES MEER>>


https://pixiedust.be/this-is-why-la-taniere-du-dragon-has-been-closed/Laag waterniveau bij Adventure Isle:

Laag waterniveau bij Adventure Isle in Adventureland, hopelijk om de Skull Rock en het Jolly Roger-schip van Kapitein Haak schoon te maken.


PixieDust.beDe Lion King show is terug:

The Lion King: Rhythms Of The Pride Lands is na een korte onderbreking opnieuw te zien in het Frontierland Theater.


PixieDust.beVoorlopig geen shows op Castle Stage:

Momenteel zijn er geen shows op Castle Stage, maar het podium zal binnenkort gebruikt worden voor de verjaardag van Mickey en Minnie op 18 november en voor een aangepaste versie van Mickey’s Winter Wonderland tijdens “Christmas Night” op 30 november.


PixieDust.beVerrassingsbezoek van verschillende Star Wars personages in Starport (Discoveryland)

LEES MEER>>


https://pixiedust.be/surprise-visit-from-star-wars-characters-in-starport/Nieuw Security gebouw nabij Kassa’s Walt Disney Studios Park:

Het nieuwe backstage gebouw nabij de ingang van het Walt Disney Studios Park Park lijkt bijna klaar, dit gebouw zal gebruikt worden voor Cast Members.


PixieDust.beVerbouwing stunt show arena:

Vanuit Toy Story Playland is het duidelijk dat de ombouwing van de stuntshow arena in volle gang is. De arena wordt omgetoverd tot een kleurrijke en chaotische wereld die geïnspireerd is op de klassieker Alice in Wonderland (live action). De nieuwe show zal in de lente van 2024 in première gaan.


PixieDust.be-40% korting op Pride merchandise;

De Legends of Hollywood winkel in Studio 1 in Disneyland Paris biedt momenteel een speciale uitverkoop op de Disney Pride collectie. Bezoekers kunnen genieten van 40% korting op meerdere artikelen.


PixieDust.beNieuwe etalages van Frozen en Wish:

Op Main Street, U.S.A. in Disneyland Park zijn nieuwe winkeletalages geïnstalleerd ter ere van de 10e verjaardag van de Disney film Frozen en de nieuwe film Wish. De winkeletalages zijn gevuld met merchandise en andere artikelen geïnspireerd op de twee films.

Nieuwe etalages voor Kerst:

Ook voor het Kerstseizoen zijn er nieuwe winkeletalages op Main Street in het Disneyland Park.


PixieDust.beBrasserie Rosalie opent volgende maand in Disney Village:

LEES MEER>>


https://pixiedust.be/brasserie-rosalie-is-opening-next-month-in-disney-village/Update van de make-over van de Disney Fashion Junior winkel:


PixieDust.beVoormalige Infinity Jaarpas parkeerplaats:

De voormalige Infinity Jaarpas parkeerplaats is nu open voor alle gasten. Bezoekers met een handicap kunnen weer parkeren op de oorspronkelijke plaats. De slagboom heeft eigenlijk helemaal geen nut meer.


PixieDust.beDigitale schermen weg aan ingang Disneyland Park:

Disneyland Paris heeft de laatste digitale schermen om tickets te kopen verwijderd aan de ingang van het Disneyland Park. Bezoekers moeten voortaan hun ticket op voorhand aankopen via het internet.


PixieDust.beHet Kerstseizoen is opnieuw begonnen in Disneyland Paris:

Het is opnieuw kerst in Disneyland Paris met Mickey’s Dazzling Christmas Parade, Let’s Sing Christmas, speciale kerst meet & greets en decoraties. Disney’s Betoverende Kerst is nog t/m 7 Januari 2024 in Disneyland Paris.


Disneyland Paris Christmas food & snacks overview 2023:

LEES MEER>>


https://pixiedust.be/disneyland-paris-christmas-food-snacks-overview-2023/Nieuw buffet restaurant in Disney Village:

Disney Village breidt zijn dinercapaciteit uit met de opening van Billy Bob’s Buffet in de voormalige pre showbar van Buffalo Bill’s Wild West Show. Volwassene € 40 – Kinderen € 22 (de prijs is inclusief één niet-alcoholisch drankje)

Binnenkort zal er een review komen op onze website.

PixieDust.bePixieDust.be


Bekijk al onze Disneyland Paris News Reports !

Met onze Disneyland Paris News Reports blijf je altijd op de hoogte van als het nieuws in Disneyland Paris.

Onze Disneyland Paris News Reports bestaan ook in video op ons YouTube kanaal. Deze videos kan je hier bekijken >


Translate website