|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disney Dreams of Christmas komt niet terug tijdens het Kerstseizoen 2023

Het Halloween Festival is bijna voorbij en daarna is het uitkijken naar een nieuw Kerstseizoen in het Disneyland Park. Het lijkt er op dat het Kerstseizoen niet zoveel inhoud zal hebben, behalve de kleinschalige Let’s Sing Christmas show in Videopolis en Mickey’s Dazzling Christmas parade, die als enige parade zal spelen, werden er geen andere kerstshows aangekondigd en nu blijkt dat ook de avondshow Disney Dreams of Christmas niet te zien zal zijn.


PixieDust.be


Disney Dreams blijft tijdens Kerstseizoen

In de database met de show- en paradetijden die nu werden ingevuld tot eind november 2023, zien we dat Disney Dreams verder blijft spelen en niet zal overschakelen naar Disney Dreams of Christmas. En ook al blijft Disney Dreams een mooie avondshow, toch is het weer iets specifiek voor het kerstseizoen dat verdwijnt.


Disney Dreams of Christmas
Goofy’s Incredible Christmas – ©Disney


Na het verdwijnen van de Mickey’s Christmas Big Band show, de Goofy’s Incredible Christmas avondshow, de Merry Stitchmas show is er niet veel meer over om echt over een seizoen te spreken. Blijkbaar zitten we nu in een fase waarbij shows niet meer veranderen volgens het seizoen, want net zoals tijdens de rest van het jaar blijven shows zoals Mickey and the Magician en de Lion King show Rhythms of the Pride Lands verder spelen.

Jammer dat de vele kerstmuziek, kerstdecors en kerstkostuums die vroeger in de entertainment werden gebruikt niet meer te zien gaan zijn.


PixieDust.be
Disney Dreams – ©DisneyL'Hiver GourmandL'Hiver GourmandTranslate website