|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris promoot “The Marvels” met speciale drone show

De nieuwe Marvel film “The Marvels” komt eraan en Disneyland Paris is daar klaar voor! Om de release van de film te promoten, is er een speciale Avengers: Power The Night pre-show met de hoofdrolspelers van de film: Captain Marvel (Brie Larson), Ms. Marvel (Iman Vellani), Monica Rambeau (Teyonah Parris) en Nick Fury (Samuel L. Jackson).

Op 2 november werd de nieuwe pre-show aan het publiek getoond, maar de drones konden niet worden gebruikt vanwege storm Ciaran. Op de sociale kanalen van Disneyland Paris is een filmpje verschenen waarin te zien is hoe de show is met drones.

Disney heeft nog niet bekendgemaakt hoe lang de nieuwe pre-show te zien zal zijn, echter valt de timing super slecht want de hoofdshow Avengers: Power The Night is vanaf 6 november 2023 tijdelijk niet te zien en keert pas terug op 2 december 2023.

PixieDust.be


Avengers Power The Night:

Avengers: Power The Night is de allereerste nachtelijke Marvel drone-show die dagelijks wordt opgevoerd in een Disney-park en combineert muziek, licht, pyrotechnische effecten, videoprojecties en tot wel 500 drones die een ontzagwekkende reeks iconen vormen die de krachten van iconische superhelden vertegenwoordigen, waaronder Captain America, Captain Marvel, Scarlet Witch en voor het eerst in Disneyland Paris, Shang-Chi.

Translate website