|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris onthult een Electrical drone Parade die de lucht boven het kasteel zal verlichten

Vanaf 8 januari 2024 begint Disney Symphony of Colors met een knaller voor gasten van Disneyland Paris, met de nieuwe “Disney Electrical Sky Parade”! Deze show wordt mogelijk gemaakt door gesynchroniseerde drones, videoprojecties, lichten en fonteinen combineert op het Kasteel van Doornroosje.
Deze nieuwigheid zal een eerbetoon zijn aan de Main Street Electrical Parade, een parade die de geschiedenis van Disneyland Paris markeerde tussen 1992 en 2003 in het Disneyland Park. Disney Electrical Sky Parade geeft nostalgische fans de kans om hun kindertijd opnieuw te beleven, en jongere fans de kans om deze iconische Disney Park-ervaring te ontdekken in een gloednieuw, nog nooit eerder vertoond formaat.

Een avondspektakel met 500 drones:

Maximaal 500 drones zullen door de hemel paraderen in de vorm van praalwagens, die de verschillende iconen van de Main Street Electrical Parade symboliseren, waaronder Mickey Mouse en de trein van zijn vrienden, Elliott de draak en de koets van Assepoester.
Deze show is te zien t/m eind september 2024


PixieDust.bePixieDust.be


Geniet van een kleurrijk 2024!

Het feest blijft verder duren met “Disney Symphony of Colours”. Boek vandaag je vakantie voor 2024 in Disneyland Paris en geniet van dit nieuwe seizoen.

Zoek de beste prijs >


Translate website