|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Main Street krijgt nieuwe decoraties vanaf februari 2024

Main Street zal vanaf 10 februari 2024 worden uitgedost met oogverblindende decoraties met een vleugje kleur, een fonkeling van licht en enkele bloemrijke accenten die ‘wakker worden in de winter’ dankzij Pixie Dust, besprenkeld door Tinkerbell en Periwinkle.


Main Street
Concept Art – ©Disney


Deze nieuwe decoratie viert de wonderen van de natuur in zowel de winter als de lente. Er zullen meer dan 50 Disney Animation- en Pixar-personages te zien zijn, waaronder Donald, Tiana (The Princess and the Frog), Elsa (Frozen) en Woody (Toy Story). De belangrijkste bezienswaardigheden in Main Street U.S.A., zoals de Gazebo en Main Street Station, zullen opnieuw worden ingericht om Disney Symphony of Colors te vieren. Deze decoraties zijn het resultaat van een samenwerking tussen Franse ambachtslieden met een unieke combinatie van vaardigheden, waaronder beeldhouwkunst.

*Decoraties tot 5 mei 2024

PixieDust.bePixieDust.be


Geniet van een kleurrijk 2024!

Het feest blijft verder duren met “Disney Symphony of Colours”. Boek vandaag je vakantie voor 2024 in Disneyland Paris en geniet van dit nieuwe seizoen.

Zoek de beste prijs >


Translate website