De soundtrack van de nieuwe Main Street Electrical Parade geïnspireerde drone show krijgt een moderne twist

Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗

In een recente podcast van de officiële Disney Fan Club, D23, gaf Disney Parks executive creative director Dana Harrel meer uitleg over de creatie van Avengers: Power the Night en de nieuwe “The Marvels” pre-show die onlangs in première ging. Ook gaf Dana een tip wat bezoekers van toekomstige drone shows mogen verwachten in Disneyland Paris.

Main Street Electrical Parade geïnspireerde drone show vanaf 8 januari 2024:

Vanaf 8 januari 2024 zullen er opnieuw drones vliegen boven het Kasteel van Doornroosje, voor het eerst sinds het einde van Disney D-Light in september 2023. Deze show zal gasten het gevoel geven dat er een parade boven het park vliegt en zal geïnspireerd zijn op de Main Street Electrical Parade, die in het verleden ook te zien was in het Disneyland Park.

Dana Harrel heeft tijdens het interview in de D23 podcast aangekondigd dat de show gebruik zal maken van de nostalgische Main Street Electrical Parade muziek, maar dat deze soundtrack bewerkt zal worden met een moderne twist om zo een gloednieuwe generatie, een persoonlijke connectie met de show te geven.

De nieuwe drone show zal onderdeel zijn van het nieuwe Disney Symphony of Colours festival en zal te zien zijn tot eind september 2024. Bij slecht weer zal de show opgevoerd worden zonder drones.Drone
Disney Symphony of Colours drone show – Concept Art ©Disney


PixieDust.be
PixieDust.be

Geniet van een kleurrijk 2024 !

Het feest blijft maar verder duren ook na de 30ste verjaardag met de nieuwe “Disney Symphony of Colours”. Boek vandaag je vakantie voor 2024 in Disneyland Paris en geniet van dit nieuwe seizoen.

Zoek de beste prijs >

Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com