Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Bijna alle LED verlichting verdwenen van Sleeping Beauty CastleBegin November 2022 voegde Disneyland Paris nieuwe magie toe aan shows “Disney Dreams! Of Christmas” en “Disney D-Light” tijdens het kerstseizoen, waarbij de torentjes van het kasteel werden bekleed met nieuwe ‘LED video mesh’ technologie.

Voor de grote finale van de 30ste verjaardag van Disneyland Paris besloot Disney om nog meer torentjes te voorzien van deze LED technologie samen met de terugkeer van avondspektakel Disney Dreams in de maand april 2023. 3 maanden na de extra toevoeging zijn alle LED verlichtingen opnieuw verdwenen van het kasteel behalve op 1 torentje.Torentje Sleeping Beauty Castle beschadigt:

Disney heeft niet gecommuniceerd over deze beslissing, eerder werd de verlichting al weggedaan bij één torentjes omdat het zwaar beschadigt is en de verf los komt, ook de reden van de beschadiging is onduidelijk.

Sleeping Beauty Castle

In 2021 kreeg het kasteel zijn eerste grootschalige renovatie sinds 1992, zodat het opnieuw kon stralen voor de 30ste verjaardag van het resort. De werkzaamheden verliepen voornamelijk toen Disneyland Paris gesloten moest blijven vanwege de pandemie, tegen eind 2021 was de renovatie voltooid.
Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com