|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Cast van Emily in Paris bezoekt Disneyland Paris

De cast van de populaire Netflix serie Emily in Paris begon aan een magische reis naar Disneyland Paris, tussen de opnames voor het komende vierde seizoen.

Het kan gebeuren dat je tijdens een bezoek aan Disneyland Paris zomaar bekende mensen kunt tegenkomen, zoals acteurs of professionele sporters. Zo brachten er onlangs ook bepaalde mensen van de cast van de populaire serie “Emily in Paris” een bezoek aan het Franse Disney Resort.

In een Instagrampost gemaakt door Lily Collins (Emily Cooper) met co-sterren Paul Forman (Nicolas De Leon), Ashley Park (Mindy Chen), Samuel Arnold (Julien) en regisseur Andrew Fleming, leek de groep blij hun vrije dag te omarmen in het iconische park.
Op de ene foto’s waren twee besties te zien die opvallende poses namen in de buurt van Sleeping Beauty Castle, terwijl op een andere foto de actrice te zien was voor een gelijknamige souvenirwinkel. Op het einde van de dag viel Collins in slaap op de achterbank van de auto.

De officiële Disney Parks Instagram pagina heeft gereageerd op de post van Lily Collins met “Emily in (Disneyland) Paris”.

In februari 2024 bezocht ook Lucas Bravo (Gabriel uit Emily in Paris) Disneyland Paris, ter gelegenheid van de heropening van het vernieuwde Disneyland Hotel. Hij was uitgenodigd door Disneyland Paris voor het media-event voor de persopening.


Emily in Paris
©Disneyland ParisTranslate website