|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Nieuwe Disneyland Paris attractie verzamelsleutel: Avengers Assemble Flight Force

Disneyland Paris zal op vrijdag 29 maart 2024 opnieuw een verzamelsleutel verkopen. Deze keer is het de beurt aan Avengers Assemble: Flight Force uit het Walt Disney Studios Park. Zoals alle sleutels is ook deze opnieuw in een beperkte in oplage verkrijgbaar, deze editie zal een oplage hebben van 2022 stuks en zal € 29 kosten.

Boek je digitale ticket op de ticketingwebsite van Lineberty https://web.lineberty.net/ aanstaande woensdag 27 maart om 18.00 uur. “Laatste kans” tickets op donderdag 28 maart om 18.00 uur. De verkoop vindt plaats in Mission Equipment in Avengers Campus – Walt Disney Studios Park – vanaf 16.00 uur op 29 maart met een limiet van 2 eenheden per digitaal ticket. Origineel Lineberty-ticket vereist (screenshots en video’s worden niet geaccepteerd).

Meer nieuws over Avengers Campus >


Disneyland Paris
©Disney
PixieDust.be


Avengers Campus in Disneyland Paris !

Bezoek Avengers Campus in Walt Disney Studios Park en wees een even grote held als Spider-Man of Iron Man.

Meer informatie >


Translate website