|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Storybook Land in Fantasyland gesloten tot nader order

6 maanden geleden had Disneyland Paris plannen aangekondigd om Le Pays des Contes de Fées en Casey’s Jr in Storybook Land, achteraan in het Disneyland Park, te renoveren en om nieuwe thema’s van Frozen en Winnie de Pooh toe te voegen.
Beide attracties in het Storybook Land gebied zijn vanaf nu gesloten tot nader order. De grote aanpassingen aangekondigd door Disneyland Paris zijn de Peter and the Wolf scene die vervangen word door een scene met Anna, Elsa, Kristoff en Sven uit de Disneyfilm Frozen die onderweg zijn naar Oaken’s Trading Post. De scene van Hans en Grietje zal vervangen worden door een scene met Winnie the Pooh.
De heropeningsdatum voor beide attracties in Storybook Land is voorlopig nog niet officieel bekendgemaakt door Disney. We hopen dat Le Pays des Contes de Fées en Casey Jr. – le Petit Train du Cirque opnieuw zal heropenen in de loop van de zomer, aangezien het Franse Disney Resort extra drukte verwacht vanwege de Olympische Spelen die in 2024 plaatsvinden in Parijs om het Disneyland Park terug te voorzien van extra capaciteit.

PixieDust.bePixieDust.beTranslate website