|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris nieuwe pins April 2024

Disneyland Paris krijgt hele reeks nieuwe pins

Disneyland Paris heeft opnieuw zijn maandelijkse affiche met nieuwe pins gereleased. In de eerste helft van de maand zien we dat de pins vooral gebasseerd zijn op Minnie Mouse met bijbehorende lanyard.

Halverwege de maand komt 12 april voorbij en dat is natuurlijk de verjaardag van Disneyland Paris en meestal zorgt deze gebeurtenis ook wel voor een special pin. Dit jaar zijn het er drie, telkens met één van de feeën van Sleeping Beauty.

Verder krijgt Tinker Bell ook veel aandacht bij de nieuwe pins, vanaf 20 april zijn er enkele open editie pins van Tinker Bell te verkrijgen met een bijbehorende lanyard.

Op het einde van de maand krijgen we dan nog enkele pins die telkens een verwijzing naar een attractie hebben. Zo hebben we Chip & Dale met een verwijzing naar “Big Thunder Mountain”, Pluto en nog eens Chip & Dale met een verwijzing naar de Tower of Terror. Dan is er nog een pin met Stitch met een verwijzing naar de attractie “It’s A Small World”, en een pin van “Phantom Manor” met Donald. Chip & Dale hebben het meeste pins in deze reeks want er zijn er nog 2, één met een verwijzing naar “It’s A Small World” en één met een verwijzing naar “Phantom Manor”.

Een volgend Pin Trading Time event zal plaatsvinden in Disney Sequoia Lodge hotel op vrijdag 26 April 2024.


Disneyland ParisBekijk de vorige Disneyland Paris Pin Trading affiches:


PixieDust.beTranslate website