|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Blooming in Colours decoraties blijven langer dan gepland in het Disneyland Park

Gasten van Disneyland Paris kunnen momenteel genieten van Disney Symphony of Colours in het Disneyland Park met A Million Splashes of Color, Disney Electrical Sky Parade en de Blooming in Colours: a journey into fairy worlds decoraties die iets langer zullen blijven staan dan gepland!
Disney Symphony of Colours zal duren tot en met 30 september 2024. Disneyland Paris had al eerder aangekondigd dat de decoraties op Main Street, geïnspireerd op de feeënwereld van Tinkerbell en haar tweelingszus Periwinkle, enkel zou blijven tot en met 5 mei 2024. Deze datum is nu met 1 week verlengd tot en met 12 mei 2024, volgens de officiële website van Disneyland Paris.

De nieuwe decoratieve elementen debuteerden op 10 februari 2024 samen met de show A Million Splashes of Color tijdens de tweede fase van Disney Symphony of Colours. De eerste decoraties die bezoekers van Disneyland Paris zullen zien, zijn die aan het station van Main Street, gelijk aan de decoraties die er ook waren tijdens de 30ste verjaardag van het resort. Op Town Square staan er decoraties van bloemen met een winterse twist. In Main Street zijn er decoratieve palen met verschillende Disney personages die tijdens de dag verschijnen op schermen. Nabij Casey’s Corner zijn er verschillende “Gardens Of Wonders” decoraties vervangen door grote zonnebloemen en een pixie hollow huisje.

Na 12 mei 2024 zullen de decoraties weggehaald worden in Main Street, de shows A Million Splashes of Color en de Disney Electrical Sky Parade blijven wel dagelijks te zien t/m 30 september 2024.

PixieDust.beDisneyland


Disney Symphony of Colours

Geniet van extra kleur, muziek en magie tijdens Disney Symphony of Colours in Disneyland Paris.


Translate website