|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Hoe gaat het met de Walt Disney Studios Park expansion?

De Walt Disney Park expansion is al een zeer lange tijd aangekondigd en ook de constructie is al een hele tijd bezig. Maar hoe is de stand van zaken tegenwoordig? Zit er vooruitgang in of gaat het nog altijd traag voorruit?

Walt Disney Studios Park expansion foto’s

Wij hebben tijdens ons laatste bezoek aan Disneyland Paris een ritje op Toy Soldiers Parachute Drop in het Walt Disney Studios Park genomen om even de constructie te bekijken vanuit de hoogte. Dit waren de foto’s dat we hebben kunnen nemen. Als je de bewegende beelden wilt zien, dan kan je kijken naar onze video op YouTube: Disneyland Paris Live News Report 17 & 18 March 2024


Walt Disney Studios Park


Hier komt de nieuwe promenade die de verbindingsweg zal zijn tussen het gebied na Studio 1 en de nieuwe vijver in het midden van het park. Van een promenade is hier nog niet veel te merken, enkel grote bergen aarde werden verwijderd en de grond werd wat platter gemaakt misschien als voorbereiding voor de volgende fase maar veel valt er hier nog niet te zien. Iets boven het midden van de foto zijn ze een kleiner gebouw aan het plaatsen, dit zal hoogstwaarschijnlijk een backstage gebouw zijn.


PixieDust.be


Aan de kant van de grote vijver is er meer verandering te zien. Achter de rode kraan kan je een cirkel zien, dat is de nieuwe Rapunzel attractie. Dit zal het draaiende platform zijn waar je kan instappen in bootvormige zitjes. De attractie zal gelijkaardig zijn aan die van de theekopjes van de Mad Hatter in het Disneyland Park.


PixieDust.be


Achter de toekomstige Rapunzel attractie zie je een ander groot gebouw in aanbouw, dit zal een nieuw groot restaurant worden in het Walt Disney Studios Park. In de muren van deze ruwbouw zijn al goed de vormen te zien van het restaurant. De aanbouw van dit restaurant gaat relatief sneller dan sommige andere projecten dat we al hebben gezien.


PixieDust.be


Iets verder naar achteren zien we de grote nieuwe vijver die blijkbaar ook al gedeeltelijk met water gevuld werd. De oevers zijn gebogen zodat de vijver eruitziet ziet als een natuurlijk vijver.


PixieDust.be


Rechtsboven de foto zien we de grootste en meeste belangrijkste toevoeging, het Frozen gedeelte. Vooraan en volledig omringd door bouwstellingen zien we het torentje die de ingang zal vormen van de nieuwe Frozen attractie. Helemaal links op de foto is helaas geen gedeelte van het park, maar zijn appartementen achter het Walt Disney Studios Park. Hopelijk zal dit allemaal niet te zien zijn als je in het park rondloopt.


PixieDust.be


PixieDust.be


Het volledige gebied waar de promenade moet komen alsook een verbindingspad naar een nieuwe ingang naar Toy Story Playland. Hopelijk zien we hier snel enkele veranderingen.


Translate website