|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Nieuwe Symphony of Colours snacks verkrijgbaar in Main Street

3 maanden na de start van Disney Symphony of Colours, introduceert de food afdeling van Disneyland Paris 3 nieuwe snacks en een nieuwe versie van de Symphony of Colours cake bij Victoria’s Home-Style Restaurant.

Voor de eerste 2 nieuwe snacks moet je bij Market House Deli zijn, want sinds de pandemie zijn er voor het eerst weer cupcakes verkrijgbaar op die locatie.

De cupcakes zijn geïnspireerd op de gitaren die op de paradewagens van “A Million Splashes of Colour” te zien zijn. Zo is er een cupcake van The Emperor’s New Groove met citroencrème en een Cowabunga cupcake geïnspireerd op Lilo en Stitch met frambozen smaak. Beide cupcakes kosten 4,50 euro per stuk (Annual Pass korting beschikbaar).
Direct naast Market House Deli kun je ook terecht voor het nieuwe “Magic Melody Ice Cream” bij The Ice Cream Company. Dit is een vanille softijs met witte chocoladesaus, sprinkles en een chocolaatje in de vorm van een verftube. Het ijsje kost €7 (geen Annual Pass korting beschikbaar).


PixieDust.be
Magic Melody Ice Cream ©Disney


Bij Victoria’s Home-Style Restaurant was er al een speciale cake verkrijgbaar bij de start van Disney Symphony of Colours. De patissiers en de chefs van Disneyland Paris hebben de vorige cake vervangen door een nieuwe variant. De nieuwe versie is een taart met een krokant frambozenbiscuit, gekonfijte passievrucht en vanillemoussecrème met een schilderspalet thema. Deze taart kost 15 euro en is bedoeld om te delen met je gezelschap. (Annual Pass korting beschikbaar)
Disney Symphony of Colours is nog tot en met 30 september 2024 in Disneyland Paris. De verwachting is dat alle snacks tot die datum verkrijgbaar blijven. Let wel, sommige producten kunnen tijdelijk niet beschikbaar zijn of aangepast worden.

PixieDust.be Symphony of Colours


Disney Symphony of Colours

Geniet van extra kleur, muziek en magie tijdens Disney Symphony of Colours in Disneyland Paris.


Translate website