|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Beschadigde torentje van Sleeping Beauty Castle hersteld

Het torentje van het kasteel van Doornroosje is eindelijk gerepareerd nadat het sinds de zomer van 2023 verf begon te verliezen.

Veel gasten vonden het waarschijnlijk niet zo heel storend aangezien ze graag bleven poseren voor het sprookjeskasteel. Aangezien er in officiële beelden van de Disney100 dag en de trailer video van A Million Splashes of Colour het torentje opvallend geprobeerd uit beeld te houden, was dit voor Disney waarschijnlijk toch niet zo heel prettig.


PixieDust.be


De reparatie is gebeurd op één nacht na sluitingstijd van het Disneyland Park. Disney heeft niet gecommuniceerd op welke manier het torentje gerepareerd is. Het blijft ook onduidelijk hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Sleeping Beauty Castle kreeg nog niet zo lang geleden een volledig gerenoveerd: 

In 2021 kreeg het kasteel zijn eerste grote renovatie sinds 1992, zodat het opnieuw kon stralen voor de 30ste verjaardag van het resort. De werkzaamheden verliepen voornamelijk toen Disneyland Paris gesloten moest blijven vanwege de pandemie, tegen eind 2021 was de renovatie voltooid.


Sleeping Beaty CastleTranslate website