|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

The LEGO Store en Disney Fashion achter bouwstellingen in Disney Village

Ondanks dat Café Mickey al getransformeerd werd naar Brasserie Rosalie en de Disney Fashion Junior ook al een vernieuwde voorgevel kreeg in 2023, zou 2024 echt wel het jaar moeten worden dat we meer vooruitgang zien in het vernieuwingsproject van Disney Village.

De eerste fase, die vorige zomer aangekondigd werd door Disney, van begin 2024 tot het najaar lijkt begonnen. Deze fase omvat de transformatie van de Disney Fashion Store, de Disney Gallery en de LEGO Store.


PixieDust.be


Het lijkt erop dat de LEGO Store geopend blijft tijdens de verbouwingswerken, aangezien er een banner geinstaleerd is om gasten te informeren dat de winkel open is. Van de Disney Fashion en Disney Gallery is het voorlopig nog onduidelijk of ze open blijven tijdens de verbouwingen. De Disney Gallery is vanbinnen wel nog vrij gedatteerd naar het oude “Festival Disney”.


PixieDust.be


Als we dichter bij de inkom van de Disney Fashion kijken, zien we dat het naambord is verwijderd, samen met oude decoratieve elementen uit het oude “Festival Disney”, zoals de voetbal en rugbybal naast het voormalige Disney Fashion naambord.

Ook bij de Disney Gallery is het naambord reeds weggehaald, bij de New York Style Sandwiches zijn er voorlopig nog geen aanpassingen gebeurt.


PixieDust.be


Op 12 april 2024 gaat Disney meer uitleg geven en hopelijk ook aankondigingen doen over de huidige verbouwingswerken in het Resort. Hopelijk krijgen we hier ook nog wat extra informatie over wat we de komende jaren kunnen verwachten in Disney Village. Het weinige dat we voorlopig weten is dat McDonald’s in 2026 een gloednieuw restaurant zal openen.

Het uitgaansgebied Disney Village bevind zich tussen de Disney Parken en Disney Hotels.


PixieDust.be
Disney Village Concept Art ©DisneyTranslate website