|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Hotel Limited Edition collectible key

De verzamelsleutel van het Disneyland Hotel wordt uitgebracht op vrijdag 19 april 2024. Een gelimiteerde editie 2024 – € 29. Boek je digitale ticket op de Lineberty ticketing website https://web.lineberty.net/ aanstaande dinsdag 16 april om 18.00 uur.

Tickets “Laatste kans” op woensdag 17 maart om 18.00 uur. De verkoop vindt plaats in World of Disney – Disney Village – vanaf 8.30 uur op 19 april met een limiet van 2 eenheden per digitaal ticket. Origineel Lineberty-ticket vereist (screenshots, scherm delen en video’s worden niet geaccepteerd).


Disneyland Hotel
PixieDust.be


Beleef je eigen sprookje in het Disneyland Hotel !

Ontvangen worden als royalty in het midden van de magie van Disneyland Paris? Dat kan in het Disneyland Hotel. Ontdek hier de prijzenkalender >


Translate website