|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Earth Month 2024: Disneyland Paris & National Geographic slaan handen in elkaar

Disneyland Paris presenteert nieuwe projectieshow voor Earth Month

Gedurende de hele maand april zetten National Geographic en Disneyland Paris de inspanningen zowel intern als extern onder de aandacht om ons HUIS te beschermen, te herstellen en te vieren.

Al meer dan een eeuw creëert Disney verhalen die de wonderen van de wereld vieren die we allemaal delen. En al meer dan 136 jaar staat National Geographic synoniem voor het inspireren van een diepere verbinding met onze wereld. Dit jaar komen deze twee krachtige erfenissen samen om deze prachtige planeet die we thuis noemen te vieren en de kracht in ieder van ons om verandering ten goede te creëren.

Earth Month is de perfecte gelegenheid om de acties van Disneyland Paris onder de aandacht te brengen om het milieu te beschermen en om gasten en castleden bewust te maken van het belang van het samen bouwen aan een duurzame toekomst.


Disneyland Paris
©Disney


Hier vindt u meer details over enkele van deze initiatieven, waaronder met name de ourHOME Castle-show, waarin scènes en afbeeldingen worden belicht die zijn geïnspireerd door ontdekkingsreizigers van National Geographic.

Van 5 tot 30 april dient het Kasteel van Doornroosje als decor voor ‘A Wonderful World’, een ontzagwekkende nachtelijke scène gemaakt in samenwerking met National Geographic en die gasten meeneemt op een prachtige reis rond de wereld. Door middel van projecties van adembenemende beelden uit documentaires van National Geographic krijgen gasten de kans om enkele van de mooiste landschappen op aarde te ontdekken, samen met een grote verscheidenheid aan dieren in hun natuurlijke habitat. Dit spectaculaire eerbetoon aan de natuur herinnert ons aan het belang van het beschermen van de ecosystemen om ons heen.

Frequentie: Elke dag vóór de nachtelijke spektakels.


PixieDust.be


Ga tijdens Earth Month naar Disneyland Paris !

Bekijk snel de huidige prijzen en beschikbaarheid voor een volledig arrangement in Disneyland Paris. Klik hier >


Translate website