|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Nieuw Disneyland Paris Partner Hotel Ki Space Hotel & Spa opent midden mei

UPDATE: De opening van het hotel is uitgesteld van 27 april 2024 naar midden mei 2024!

Midden Mei 2024 opent het gloednieuwe Disneyland Paris Partner Hotel Ki Space Hotel & Spa zijn deuren!

Vanaf mei 2024 zal het 4-sterren hotel haar deuren openen voor gasten die op zoek zijn naar een innovatief, verbazingwekkend toevluchtsoord. Ki Space Hotel & Spa biedt een 4-sterren beleving waar technologische innovatie, kunst en een warm onthaal samenkomen om van je verblijf een unieke ervaring te maken.

Ki Space Hotel & Spa bevindt zich in Serris en biedt versneld in- en uitchecken, rookvrije kamers, een terras, gratis WiFi in de hele accommodatie en een bar. De accommodatie heeft een restaurant en heeft ook een fitnesscentrum, een binnenbad en een hot tub. (het zwembad zal wel pas eind juni 2024 open gaan.)

Dit hotel bevat 274 accommodaties met een oppervlakte tussen 21 en 121 m2 per kamer. Het hotel zal gratis shuttlebussen aanbieden van en naar Disneyland Paris. Parkeren bij het hotel is mogelijk tegen een toeslag van €15 per dag.
Verblijf in een volledig uitgeruste, comfortabele en moderne kamer

De kamers zijn comfortabel ingericht voor maximaal 4 personen. Ze zijn voorzien van grote bedden. Geniet van een gezinsvriendelijke ruimte met een keuken.


Ki Space HotelPixieDust.bePixieDust.beTranslate website