|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Le Pays des Contes de Fées update 2024 renovatie

Een grote renovatie aan de attractie Le Pays des Contes de Fées in Fantasyland is volop bezig. Daarom is de attractie ook voor vele maanden gesloten. Wanneer de attractie opnieuw gasten zal ontvangen is nog niet helemaal duidelijk. Bekijk onze agenda met gesloten attracties hier >

Le Pays des Contes de Fées krijgt twee nieuwe scènes, één van Frozen en één van Winnie the Pooh. De eerste zal de scène van Peter en de Wolf vervangen, Winnie the Pooh zal Hans en Grietje vervangen.

Op deze nieuwe foto’s kan je zien dat de werken volop bezig zijn. Echter grotere veranderingen zijn nog niet te merken, daarvoor is het nog te vroeg. De grootste verandering zal de renovatie van het grote boek zijn bij de ingang van de attractie. Op de foto’s kan je al een bouwstelling zien staan rond de besneeuwde bergen, dat zijn echt nog geen “Frozen” bergen maar de bergen die er altijd al hebben gestaan in de scène van Peter en de Wolf.

Tijdens dit grote project zal het niet alleen bij de attractie blijven die gerenoveerd zal worden, maar gebruiken ze dezelfde tijd ook om de wandelpaden rond de attractie, zoals de wachtrij, volledig te vernieuwen. Dit doen ze wel vaker om op die manier het volledige Disneyland Park te voorzien van een nieuwe vloer.

Ook Casey’s Jr. blijft tijdens deze periode gesloten, hier zien we vaak dat de technische ploeg vooral de achtbaan checkt.

Translate website