|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Geen vertoningen van de Pixar show “Together” op 11 & 12 April 2024

Ben je deze week in Disneyland Paris voor meerdere dagen? Plan dan je bezoek goed, want als je de nieuwe Pixar show “Together” wilt bekijken in het Studio Theater kan dat niet op 11 & 12 April 2024. Op deze twee dagen is het theater gesloten en zijn er geen vertoningen van de show.
Op 12 April 2024 is het opnieuw de verjaardag van Disneyland Paris en ter gelegenheid van die 32ste verjaardag is er een evenement op vrijdag. Een deel van het evenement bestaat uit een 1u30 durende presentatie van de toekomstplannen van Disneyland Paris en updates van de huidige constructie en projecten in het Resort. Deze presentatie zal plaatsvinden in de namiddag in het Studio Theater en is enkel op uitnodiging.

Door de voorbereidingen dat zo’n event met zich meebrengt blijft het Studio Theater twee dagen gesloten. De Pixar show “Together” is zaterdag 13 april terug.


TogetherTranslate website