|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Nieuwe digitale Disneyland Paris brochure voor 2024-2025

Nieuwe Disneyland Paris Brochure:

Disneyland Paris heeft de nieuwste brochure gelanceerd, boordevol inspiratie en praktische informatie voor een onvergetelijke reis. De brochure is geldig voor aankomsten van 28 maart 2024 tot en met 31 maart 2025 en staat vol met betoverende ervaringen, spannende attracties en unieke evenementen die gedurende het hele jaar plaatsvinden. De brochure is momenteel alleen beschikbaar in het Frans, maar zal binnenkort ook in andere talen verschijnen,

De nieuwe brochure staat vol met informatie over de twee Disney parken en Disney hotels. Bezoekers kunnen meer te weten komen over de attracties, shows, restaurants en evenementen.

De grootste veranderingen aan deze versie van de digitale Disneyland Paris brochure zijn dat de vermeldingen naar de 30ste verjaardag van het resort weg zijn, en het vernieuwde Disneyland Hotel dat terug vermeld wordt in de brochure, aangezien het hotel begin 2024 heropend is.

De Franse versie van de brochure is nu te downloaden op de website van Disneyland Paris: https://brochure.disneylandparis.com/A24/FR/brochure/?#page/I De Nederlandstalige versie zal binnenkort beschikbaar zijn.


Disneyland Paris BrochurePixieDust.be


Verblijven in Disneyland Paris: Hoe vroeger je boekt hoe beter de prijs

Gebruik de prijsschattingskalender onderaan om het ideale moment te kiezen voor je verblijf aan de voordeligste prijs.


Translate website