|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris zoekt performers voor nieuw entertainment in Avengers Campus

Disneyland Paris zoekt naar getalenteerde performers om deel te nemen aan een nieuwe entertainment productie in Avengers Campus.

Disneyland Paris zoekt naar performers voor nieuw entertainment in Avengers Campus voor tussen oktober 2024 en april 2025. Disney zoekt specifiek naar personages zoals Thor, Dr. Strange en The Scarlet Witch (Wanda Maximoff).

Een personage dat al een lange tijd afwezig is in Disneyland Paris is Wanda Maximoff, ook wel beter bekend als de Scarlet Witch, uit de populaire Disney+ serie Wandavision en Avengers reeks.

De laatste keer dat we haar nog gezien hebben was tijdens Marvel Season of Super Heroes in de show “Marvel Super Heroes United” in het Studio Theater, waar nu de show “TOGETHER: a Pixar Musical Adventure” te zien is.

Wanda Maximoff deed voor een korte periode meet & greets in het Studio Theater met andere Marvel personages tijdens de pandemie, maar was nergens meer te zien toen Marvel Avengers Campus opende in het Walt Disney Studios Park.

Audities zijn gepland voor begin juni 2024. Meer informatie is beschikbaar op de Disney Auditions website.
Marvel Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park

Avengers Campus is een themagebied in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris, gewijd aan de Marvel Cinematic Universe. Hier word je als nieuwe rekruut gerekruteerd door de Avengers om mee te vechten tegen kwaadaardige krachten.


PixieDust.beAvengers CampusTranslate website