|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Nieuwe Disneyland Paris attractie verzamelsleutel: Star Tours

To all travelers, light speed!

De verzamelsleutel van Star Tours wordt uitgebracht op vrijdag 4 mei 2024. Een gelimiteerde editie van 1987 – € 29. Boek je digitale ticket op de Lineberty ticketing website https://web.lineberty.net/ aanstaande donderdag 2 mei om 18.00 uur.

Tickets “Laatste kans” op vrijdag 3 mei om 18.00 uur. De verkoop vindt plaats in Star Traders – Disneyland Park – vanaf 09.00 uur op 4 mei met een limiet van 2 eenheden per digitaal ticket. Origineel Lineberty-ticket vereist (screenshots, scherm delen en video’s worden niet geaccepteerd).


Disneyland Paris
PixieDust.be


Vier Star Wars dag in Disneyland Paris !

Ieder jaar op 4 Mei is het Star Wars dag en dat vieren ze ook in Disneyland Paris met extra animaties.

Meer info >


Translate website