|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Tijdelijke ingang naar de rest van het Walt Disney Studios Park

De omleiding in het Walt Disney Studios Park is nu open voor gasten, aangezien STUDIO 1 gesloten is voor een grootschalige renovatie van één jaar.

Studio 1 is officieel gesloten voor een grootschalige renovatie van een jaar. Voortaan zullen gasten het park betreden en verlaten via een nieuwe omleiding met het thema Disney*Pixar Cars. Deze omleiding zal ongeveer een jaar lang de enige ingang en uitgang van het park zijn inplaats van STUDIO 1.


PixieDust.be


De omleiding is gelegen tussen STUDIO 1 en het Studio Theater. In het verleden werd dit ook als een uitgang gebruikt voor gasten die het park wilden verlaten na de avondshow Avengers: Power The Night. Er staan voortaan wel markeringen op grond voor een betere doorstroom te voorzien.

De werkzaamheden aan Studio 1 gaan naar verwachting een jaar duren. Het Walt Disney Studios Park blijft tijdens de werkzaamheden geopend. Gasten kunnen alle andere attracties en shows in het park blijven bezoeken, uitgezonderd van attracties die gesloten zijn voor renovatie.
De make-over van het volledige Walt Disney Studios Park zal volgens de officiële website van Disneyland Paris duren tot eind 2025. Wanneer het World of Frozen themagebied in het park zal openen (openingsdatum voorlopig nog onbekend) zal het Walt Disney Studios Park voortaan Disney Adventure World heten.Translate website