|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

World of Disney verkoopt nu ook producten van Pandora

Recentelijk is er een nieuw verkooppunt van Pandora toegevoegd in de World of Disney, de winkel die zich bevindt tussen de Disney parken en het begin van Disney Village.

De toevoeging van Pandora in de World of Disney is er waarschijnlijk gekomen als tijdelijke vervanging voor de Disney Fashion Store, waar ook Pandora producten verkocht worden. De Disney Fashion Store zal vanaf 6 mei 2024 sluiten, samen met de Disney Gallery, om te verbouwen tot één grote nieuwe winkel als onderdeel van de Disney Village transformatie.


World of Disney
©Disney


Midden april 2024 opende er ook een nieuw Pandora verkooppunt in de Walt Disney Studios Store, met een gelijke reden. De Pandora winkel Hollywood Jewel Box in STUDIO 1 is ondertussen ook gesloten, aangezien het hele gebouw getransformeerd wordt voor de toekomst van het park. Het Walt Disney Studios Park zal in de toekomst een naamsverandering krijgen naar Disney Adventure World, zodra de make-over en het huidige uitbreidingsproject van het park voltooid is.


PixieDust.be


Sinds 2017 biedt Pandora haar iconische sieraden aan in Disneyland Paris

De Pandora-producten zijn verkrijgbaar in beide Disney Parken, Disney Village en in verschillende Disney Hotels. Pandora is trouwens ook een officiële partner van Disneyland Paris en ook de sponsor van de show Disney Dreams!


Translate website