Disney Village krijgt een nieuwe McDonald’s in 2026

McDonald’s bouwt een nieuw restaurant in Disney Village, als onderdeel van de meerjarige transformatie van het gebied. Het nieuwe Mc Donald’s restaurant is een moderne en innovatieve locatie, die past bij de nieuwe uitstraling van Disney Village. De samenwerking tussen McDonald’s en Disneyland Paris is een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van het uitgaansgebied.

Disneyland Paris en McDonald’s openen begin 2026 een modern en innovatief McDonald’s-restaurant in het hart van Europa’s toeristische topbestemming. Het nieuwe restaurant, dat onderdeel is van de meerjarige transformatie van Disney Village, zal een unieke ervaring bieden aan bezoekers van alle leeftijden.

De bouw van het nieuwe McDonald’s restaurant in Disney Village begint in september 2024 en is gepland voor opening in begin 2026. Het huidige restaurant blijft tijdens de bouw open tot de opening van de nieuwe vestiging, die naast de deur komt. Het nieuwe restaurant heeft een innovatieve architectuur die exclusief voor Disneyland Paris is ontworpen. Meer details worden in de toekomst gecommuniceerd.McDonald's
©Disney/©McDonald’s


PixieDust.be
Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com