|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Boardwalk Candy Palace op Main Street sluit begin Juli 2024

De Boardwalk Candy Palace in het Disneyland Park sluit vanaf 1 juli 2024 haar deuren voor een grootschalige renovatie.De informatie over de sluiting van deze winkel staat vermeld in de kalender van de Disneyland Paris App. Op dit moment zijn alleen de openingstijden van de winkels te zien tot eind juli 2024. Het is dus onduidelijk wanneer de Boardwalk Candy Palace opnieuw zal heropenen.

Disney heeft zelf nog weinig informatie gedeeld over mogelijke veranderingen en aanpassingen in de winkel. DLPWorks meldde op X dat Disney al eind 2023 bouwvergunningen had aangevraagd voor dit project.

Boardwalk Candy Palace in Main Street biedt een ruime keuze aan snoep, koekjes en een speciale toonbank met allerlei snacks. Het interieur van deze winkel is geïnspireerd op de pier in Atlantic City, New Jersey.


Boardwalk Candy PalaceTranslate website