Studio 1 in Walt Disney Studios Park is een kleine beetje terug open

Vorige maand gingen de deuren van Studio 1 in het Walt Disney Studios Park voor minstens een jaar dicht. Het originele concept van Studio 1 zal helemaal worden vervangen, naar een thema die passend is voor de nieuwe richting waarin Disneyland Paris hun tweede park wilt duwen met oa. ook een naamsverandering naar Disney Adventure World.

Om deze veranderingen door te voeren kan je dus een jaar lang niet in Studio 1, toch is er al een klein stukje van Studio 1 terug open. Geen restaurant of shop om te bezoeken maar wel het toilet. Disney heeft besloten om toch het toilet open te houden via de deur aan zijkant van Studio 1, aangezien het er vaak druk, hectisch en vol met schuttingen staat is het vaak moeilijk voor gasten om een toilet in het Walt Disney Studios Park te vinden, en vaak staan er daar nog eens wachtrijen tot buiten. Daarom is het goed dat dit toilet open blijft tijdens de constructie.

De opening bovenaan, waar je normaal in Studio 1 kan kijken, is helemaal afgedekt met een zeil. En ook al zien we daardoor niet toch benieuwd als we hier binnenkort wel iets gaan horen.Translate website