Buzz Lightyear bij ingang Toy Story Playland in renovatie

Het Buzz Lightyear beeld bij de ingang van Toy Story Playland in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris ondergaat momenteel een grondige renovatie.

Een best ongelukkige timing van Disney om te beginnen met het renoveren van Buzz Lightyear aan de ingang van Toy Story Playland in Worlds of Pixar, aangezien er in het algemeen al heel wat constructiehekken staan in het Walt Disney Studios Park. Wel was er ook onlangs een renovatie van het Toy Story Playland naambord in de vorm van speelgoedblokken achter Buzz Lightyear.

In het verleden kregen de blokken onderaan Buzz Lightyear al vaker eens een extra laagje verf, een grootschalige renovatie van het beeld is zelden al gebeurt.


Het is voorlopig onduidelijk hoe lang de renovatie van Buzz Lightyear zal duren. Wel is er een gethematiseerd doek aan de bouwstellingen toegevoegd met afbeeldingen uit Toy Story en de naam van Andy.

In het Toy Story gebied is momenteel ook de Toy Soldiers Parachute Drop gesloten voor onderhoud. De parachutetoren met de groene plastic speelgoedsoldaten uit Toy Story is gesloten tot eind juni 2024. RC Racer en Slinky Dog Spin zijn wel open.


Toy Story Playland

Translate website