|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Lego winkel in Disney Village verhuist naar tijdelijk locatie

LEGO winkel binnenkort nabij Sports Bar

De make-over van Disney Village is volop bezig, daarom gaan er binnenkort enkele winkels gesloten worden waaronder The Disney Gallery, Disney Fashion maar ook de LEGO Store. De LEGO Store moeten we niet missen wat die zal tijdelijk een nieuw onderkomen vinden in een ander gebouw in Disney Village.

Tijdelijk LEGO Store vanaf eind mei 2024

Vanaf eind mei 2024 zal je de tijdelijke LEGO Store kunnen vinden nabij de Sports Bar, naast de toiletten. Voorheen was er hier een arcade te vinden met verschillende video games om te spelen, deze is nu leeggemaakt om de LEGO blokjes naar hier te verhuizen.
Het is nog niet gekend vanaf welke datum deze nieuwe LEGO Store zal openen, voorlopig is het ergens eind mei 2024. Hoe lang het zal duren voor de LEGO Store opnieuw naar zijn vaste locatie kan terugkeren zal afhangen van de vooruitgang van de werken.


PixieDust.be


De reeds gesloten winkel rechts van de LEGO Store zal een “Disney Home” winkel worden en links van de LEGO Store zal de Disney Fashion en Disney Gallery samensmelten tot één grote winkel, zoals werd aangekondigd tijdens de nieuwspresentatie op 12 april 2024 in Disneyland Paris.

PixieDust.beTranslate website