Eerste stuk van bestrating “World Premiere Plaza” klaar in Walt Disney Studios Park

De transformatie van het Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World gaat verder waaronder ook in “World Premiere Plaza” (Theater District).

De eerste stappen in deze ambitieuze renovatie zijn zichtbaar op Hollywood Boulevard en Toon Studio, waar de constructiemuren verplaatst zijn om plaats te maken voor een gloednieuwe bestrating voor World Premiere Plaza.

De kleur van de nieuwe bestrating is opnieuw grijs, vergelijkbaar met wat we de laatste tijd ook zien in Avengers Campus en nabij Brasserie Rosalie in Disney Village. De kleur van de nieuwe bestrating komt ook niet overeen met de ontwerptekening die Disney in april 2024 deelde.


World Premiere Plaza
World Premiere Plaza (Theater District) – Concept Art – ©Disney

Aangezien de constructiemuren verplaatst zijn, waardoor er nu een lang recht pad naar het Pixar gedeelte van het park is, is de toegang tot Animation Celebration niet mogelijk. Het volledige gebouw is momenteel gesloten, inclusief de Animation Academy, de Meet & Greet met Olaf en de Frozen: A Musical Invitation show, die vanaf 1 juli 2024 zal terugkeren.

Constructiemuren omzeilen momenteel ook La Tarrasse nabij de ingang van The Twilight Zone Tower of Terror. Vorige maand werden er nabij Hollywood Boulevard ook namaak gevels afgebroken.
Translate website