Disneyland Pass “Friends Tickets” keren terug deze zomer

Disneyland Paris heeft op 22 mei 2024 via de “Disneyland Pass DLP Instagram” pagina bekendgemaakt dat vanaf juni 2024 jaarpashouders terug tickets voor familie en vrienden kunnen kopen aan een goedkopere prijs.

Ondanks dat Disneyland Paris bij de introductie van de Disneyland Pass de mogelijkheid om goedkopere tickets voor familie of vrienden te kopen uit de voorwaarden haalde, maakt Disney toch nog een uitzondering tijdens rustigere periodes in de parken.

Disney heeft aangekondigd dat deze tickets vanaf juni 2024 verkrijgbaar zullen zijn. Ook liet Disney weten dat de tickets de hele zomer verkrijgbaar zullen zijn.

Best interessante timing, omdat deze zomer de Olympische Spelen in Parijs plaatsvinden en Disneyland Paris waarschijnlijk veel bezoekers verwacht, wat misschien dat toch een stuk minder zal worden dan eerst verwacht. Eerder in april 2024 was er ook al een ticketpromotie, waarbij volwassen tickets voor de Disney parken konden kopen aan kindertarief.

UPDATE: Dit zijn de prijzen voor de tickets:

Vriendentickets zijn beschikbaar voor een bezoek tijdens de zomer vanaf 12 juni tot 30 september 2024. Om de tickets te kopen moet je je inloggen met je Disney Account rechtsboven de website en klikken op “Mijn Disneyland Pass”.

De prijs start vanaf 47 euro (per persoon, voor 1 dag / 2 Disney® Parken), de prijzen voor de tickets zullen variëren.


Disneyland Pass
Bron DLP Help (Discord)

Translate website