|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Eerste werkzaamheden voor derde park in Disneyland Paris begonnen?

Een opmerkelijk beeld als je momenteel met de wagen naar Disneyland Paris gaat. Want als je bij de splitsing bent waar je moet kiezen om naar de Disneyland parking te rijden of naar de Disney Hotels zie je aan de rechterkant een stuk grond die bedoeld is om een derde themapark te bouwen.
Disneyland Paris wilt al derde park sinds oprichting Euro Disney

Een derde park is er uiteraard nog niet gekomen maar toch zal dat ooit moeten want dit staat in de overéénkomst tussen Disneyland Paris en de Franse overheid die getekend werd bij de oprichting van Euro Disney. Nog nooit werd er enige activiteit gespot op dit gereserveerde stukje grond tot nu, behalve het dumpen van aarde die ze uit het Walt Disney Studios Park haalden.

Momenteel is er een kleine activiteit te zien, wat ze precies doen is onduidelijk maar dat ze “iets” doen is zeker. Het kan ook gaan om leidingen of grondwerken die richting de rest van het Resort gaan en dat het daarom niet echt iets met een derde park te maken heeft. Toch is het uiterst interessant om dit lapje grond in de gaten te houden.

Met de uitbreidingen in het Walt Disney Studios Park die nog volop aan de gang zijn, en andere uitbreidingen voor het Walt Disney Studios Park en voor het Disneyland Park die nog aangekondigde moeten worden, lijkt het eerder onmogelijk dat men al aan een derde park zou beginnen en ligt het focus waarschijnlijk eerst op de bestaande parken. Maar dromen mag….toch? En aangezien het in Disneyland Paris altijd vele jaren duurt voor iets klaar is, is het misschien beter om er vroeg aan te beginnen.


Disneyland ParisTranslate website