|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Dak nieuwe Rapunzel attractie krijg vorm in Walt Disney Studios Park

Rapunzel, Frozen en nieuwe restaurant krijgen vorm

De uitbreiding van het Walt Disney Studios Park, in Disneyland Paris, gaat onverhinderd verder, iedere maand zijn er wel veranderingen te zien. Deze keer zien we duidelijk voor vooruitgang bij de nieuwe Rapunzel attractie. Hier zijn ze bezig met de metalen constructie die het dak van de attractie zal worden.
Ook bij het nieuwe restaurant bij de groter vijver in het midden van het park zijn een grote veranderingen. Het gebouw wordt als een blokkendoos in elkaar gestoken waardoor de volledig constructie snel vorm krijgt. Je kan al enkele details en vormen zien.

Intussen werd de nieuwe vijver ook gevuld met water en zien we ook vooruitgang aan het nieuwe Frozen gedeelte. Hier is de klokkentoren al ver gevorderd en zijn ze ook volop bezig met het vormen van de vele rotsen die als achtergrond van het land gebruikt gaan worden.
Nu zal er nog volop gewerkt moeten worden aan de promenade want hier werd er tot nu nog weinig aan aandacht aan besteed.


Translate website