Alice’s Curious Labyrinth in Disneyland Park: decorstukken verwijderd

Als je tegenwoordig Alice’s Curious Labyrinth bezoekt in het Disneyland Park zal je zien dat het labyrinth dringend een renovatie nodig heeft. De attractie zal binnenkort ook aandacht krijgen, want de attractie gaat dicht op 24 juni en gaat terug open op 6 juli.

Dit lijkt een zeer korte sluiting om een volledige renovatie te kunnen uitvoeren, het zal dus eerder een “quick fix” worden. Waarschijnlijk omdat er al twee andere Disneyland Park attracties gesloten zijn nl. Casey Junior & Le Pays des Contes de Fées kunnen ze het labyrinth niet langer sluiten.


Disneyland Park

Dit kan ook de reden zijn waarom er nu reeds decorstukken verdwenen zijn voor renovatie. De caterpillar (rups) is reeds een tijdje geleden verdwenen en nu is ook de vogel bovenop de draaiende rots verdwenen. Beide personages komen waarschijnlijk pas terug na de korte renovatie van de attractie. Op onze website kan je hier zien welke attractie gesloten zijn voor onderhoud in Disneyland Paris.


PixieDust.be

Translate website