Tijdelijke LEGO Store geopend in Disney Village

Enkele weken geleden sloot de LEGO Store in Disney Village samen met twee andere winkels, de Disney Fashion en de Disney Gallery. Deze winkels worden vernieuwd en krijgen een nieuwe indeling als deel van de grote transformatie en make-over van Disney Village.

Intussen verdwijnt LEGO niet, maar krijgen de Lego blokjes een nieuwe tijdelijk onderkomen op een andere plaats. De LEGO store zal te vinden zijn bij het terras van de Sports Bar. Er werden decoratieve elementen toegevoegd aan deze ruimte, waar voorheen arcade games stonden.


LEGO Store

Omdat de nieuwe LEGO Store nu in de voormalige arcade gevestigd is, is de tijdelijke LEGO winkel een stuk kleiner dan de originele locatie. Bij de ingang van de tijdelijke winkel zijn Disney figuren te zien waaronder Mickey, Donald, Daisy, Goofy en Alice. Tegenover de ingang is er ook een afbeelding van Sleeping Beauty Castle met Disney personages.

In de tijdelijke winkel zijn er ook producten verkrijgbaar die niet gebaseerd zijn op de franchises van Disney, zo zijn er ook items van Harry Potter, Minecraft, Mario Bros (Nintendo) en meer. De nieuwe winkel is dagelijks geopend van 10:00u – 22:00u.


PixieDust.be

Naar verwachting zal de gloednieuwe LEGO Store in de originele locatie eind dit jaar heropenen. Disney deelde een eerste blik op hoe de ingang van de nieuwe winkel eruit zal zien. We zien decoratieve Disney personages aan de voordeur als een fotolocatie. De vernieuwde LEGO Store is onderdeel van de Disney Village transformatie.


PixieDust.be
Concept arts LEGO Store – ©Disney / ©LEGO

De reeds gesloten winkel rechts van de LEGO Store zal een “Disney Home” winkel worden en links van de LEGO Store zal de Disney Fashion en Disney Gallery samensmelten tot één grote winkel, zoals werd aangekondigd tijdens de nieuwspresentatie op 12 april 2024 in Disneyland Paris.Translate website